tisdag 28 augusti 2012

Färsfylld franska


 
Vem har inte någon gång ätit färsfylld franska. Perfekt när du har köttfärssås över.

 Här kommer min variant.

 Sätt på ugnen på 200˚
Skär av ”locket” på längden och gröp ur innehållet.
Blanda en del av brödsmulorna med köttfärssåsen, för att
binda upp vätskan i såsen.
Lägg fyllningen i brödet. Fyll 2/3 av brödet.

Blanda:
1 dl creame fraiche (gärna 34 %)

2 msk majonnäs

1 liten burk majs

1 halv hackad gul lök

1-2 hackade tomater beroende på storleken.

Pressa i en liten vitlöksklyfta.

Salt och peppar.

Lägg blandningen över köttfärsfyllningen.
Garnera med skivade tomater och strö på 
pizzakrydda.

Sätt in i ugnen ca 30 minuter.


   

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut