lördag 9 maj 2015

Coleslaw med smak av ingefära och päron

Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding. Så gott! Eftermiddagen har jag tillbringat i trädgården och snart så börjar det bli ordning.

Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslaw med smak av ingefära och päron som vi hade till. En väldigt bra kombination om ni frågar mig. 

Ingredienser:
300 g vitkål
1 msk färsk riven ingefära
1 mjukt rivet päron
2 dl gräddfil
½ dl majonäs
½ msk flytande honung
½ msk sötstark senap
salt

Gör så här:
Strimla vitkålen tunt, gärna med en osthyvel. Riv ingefäran och päronet.
Blanda ihop alla ingredienserna och låt gärna salladen stå i några timmar eller över natten innan servering.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut