måndag 8 maj 2017

Currycoleslaw

En krämig coleslaw är gott till det mesta. Denna gången valde jag att göra en coleslaw med smak av curry.
Andra varianter av coleslaw hittar du genom att klicka på namnet nedan.
Coleslaw
Coleslaw med smak av ingefära och päron

Ingredienser:
2 liter riven vitkål
1 ½ dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 msk curry
1 tsk paprikapulver
½ tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk salt.

Gör så här:
Strimla vitkålen med en osthyvel, eller använd en matberedare med den tunnaste skärskivan.
Rör samman crème fraiche och majonnäs. Smaksätt med curry, paprikapulver, salt och peppar.
Blanda i vitkålen och rör runt. Låt gärna salladen stå en stund i kylen innan servering.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skriv ut